A TÖKÉLY KERESÉSE

Az új CR-V intelligens hajtáslánca, a hibrid autók
fejlesztése terén szerzett 20 évnyi tapasztalatunk
gyümölcse kellemes vezetési élményt biztosít.

KÖZVETLEN KAPCSOLAT

A CR-V Hybrid kiválasztja az optimális üzemmódot, hogy gyors reagálású, hatékony vezetést tegyen lehetővé.

Az Atkinson-ciklusú, 2,0 literes benzinmotor és a két villanymotor – egy hajtó villanymotor és egy áramfejlesztő villanymotor, amelyek lehetővé teszik a hajtást benzinmotoros, villanymotoros és hibrid üzemmódban. A CR-V a hagyományos erőátvitel használata helyett fix áttételű váltót használ, amely lehetővé teszi a vezető számára a zökkenőmentes erőátvitelt, és kényelmessé teszi a vezetést – ez az a hibrid, amit Ön is érezhet.

ÖNÁLLÓAN GONDOLKODIK

Az intelligens Multi-Mode Drive (i-MMD) mindig nagy teljesítményt és hatékonyságot nyújt.

Az i-MMD technika biztosítja, hogy a gépkocsi mindig a leghatékonyabb módon használja fel az energiát. Ez annyit tesz, hogy a CR-V Hybrid zökkenőmentesen vált három üzemmódja között, melyek a következők: EV Drive, Hybrid Drive és Engine Drive. Elektromos meghajtás esetén az autó hangriasztást ad ki – annyira halk –, és bizonyos vezetési körülmények között, ha a vezető akarja, kézzel meghosszabbíthatja a villanymotoros meghajtás időtartamát a műszerfalon elhelyezett EV Mode gombot megnyomva. Ha a nagyobb dinamikát szeretné érezni, a Sport üzemmód még lebilincselőbb vezetési élményt nyújt.

KÖNNYED VEZETÉS

Élvezze a vezetést, miközben a Honda CR-V kiválasztja a legdinamikusabb és legjobb hatásfokú módszert úti célja eléréséhez.

Ez egy újszerű rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a benzinmotor a lehető leggyakrabban az optimális teljesítményű tartományában üzemeljen. Az ECON gazdaságos üzemmóddal kombinálva az eredmény egy rendkívül üzemanyag-takarékos gépkocsi.

ALAPVETŐ BIZTONSÁG

A legkorszerűbb menetbiztonsági eszközöket magában foglaló Honda SENSING rendszert úgy tervezték, hogy megóvja Önt és utasait.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer
Észleli, ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer
Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt a kisodródásra, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot.

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer
A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között a fékek bevetésére is képes.

Sávtartó Asszisztens
Segít a sáv közepén tartani az autót, így biztonságosabbá és kevésbé fárasztóvá teszi a közlekedést autóúton és autópályán, mivel nincs szükség folyamatos kormányzásra, és kevesebb energiát kíván a vezetés.

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer
A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan felismeri a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti azokat a kijelzőn. Egyszerre két táblát képes megjeleníteni.

Intelligens Sebességhatároló
A beállítható sebességhatároló és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit intelligensen ötvözve automatikusan mindig az adott útszakaszon megengedett, a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer által észlelt legnagyobb sebességre korlátozza az autó sebességét.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő
Ez a rendszer érzékeli, ha a szomszédos sávban haladó jármű be szándékozik vágni Ön elé, és ennek megfelelően szabályozza az Ön gépkocsija sebességét. Emellett képes tartani a megadott követési távolságot az Ön előtt haladó gépkocsitól, így nem Önnek kell folyton változtatgatnia a sebességet.

VIGYE EL EGY KÖRRE

Vigye el egy próbakörre az új Honda CR-V Hybridet.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

ISMERJE MEG A TÉNYEKET

Tudjon meg többet az új Honda CR-V Hybridről.

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE