FEJLETT MENETBIZTONSÁGI RENDSZEREK

A Honda SENSING csomag mostantól az alapfelszereltség része a Honda CR-V és a Civic modelleknél. Ez egy korszerű technológiai funkciókat magában foglaló rendszer, amelyet arra hoztak létre, hogy megóvja Önt és utasait az utazások során.

SZENZOROS INFORMÁCIÓK

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer és Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja a sávjába. Bizonyos körülmények között a fékek bevetésére is képes. A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn.

UTAZZON BIZTONSÁGBAN

Sávtartó Asszisztens és Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

A kevésbé stresszes vezetési élmény érdekében a Sávtartó Asszisztenssel kevesebb folyamatos kormányzásra és vezetési erőfeszítésre van szükség az autópályán. Ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, az Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát.

UTAZZON MAGABIZTOSAN

Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel és Intelligens Adaptív Sebességtartóval

Mindkét rendszer egy előre meghatározott utazósebességet és biztonságos követési távolságot tart az elöl haladó járműtől. Ha az Alacsony Sebességű Követőrendszerrel az elöl haladó autó állóra fékez, a Honda önműködően lassít, sőt meg is áll anélkül, hogy Önnek a féket használnia kellene. Ezután egyszerűen nyomja meg a kormánykeréken található gombot a folytatáshoz. Az Intelligens Adaptív Sebességtartóval felszerelt Honda képes megjósolni, hogy a szomszédos sávban haladó autó bevág-e majd Ön elé vagy sem, és automatikusan szabályozza a sebességet. Amikor a veszély elmúlik, a jármű újra a beállított sebességgel halad tovább.

KIFINOMULT ÉRZÉKEK

Kitolatást Segítő Rendszer és Holttérfigyelő Rendszer

A Kitolatást Segítő Rendszer radarérzékelői a jármű hátsó oldalsó negyedénél vannak elhelyezve, hogy tolatás közben figyelmeztessék Önt a közeledő járművekre. A Holttérfigyelő Rendszer radartechnológia segítségével automatikusan érzékeli a járműveket a holttérben, és az oldalsó visszapillantó tükörben megjelenített jelzéssel figyelmezteti Önt erre (bizonyos modelleken érhető el).

A HONDA CIVIC

Tudjon meg többet a teljesítményről és a kialakításról.

VISSZA A CIVICHEZ

A HONDA CR-V

Tudjon meg többet a teljesítményről és a kialakításról.

VISSZA A CR-V-HEZ