Értékesítés

Magyarországon elsőként foglalkoztunk új és használt Honda személygépjárművek értékesítésével. Az itt megszerzett hosszú évtizedes tapasztalataink alapján biztosak vagyunk benne, hogy Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk, ha meglátogat minket szalonunkban.

Információ: Burda Zoltán, zoltan.burda@hondanet.hu, +36309503032

Szerviz

A mai kor személygépkocsijai már igen bonyolult termékek, melyekben több iparág és technológia fejlesztései összegeződnek. Gondoljanak csak a motorok vezérlésben alkalmazott chipekre, az azokat vezérlő szoftverek sokrétű funkcióira, avagy a műszerfalak környékén szaporodó telekommunikációs szolgáltatásokra. Érthető, hogy ezeknek az autóknak javítása sokoldalúan kiképzett szakembereket és egyre bonyolultabb műszerezettséget igényel. Társaságunk, a Royal Motor Kft. mindig nagy figyelmet fordít arra, hogy a cégben a szükséges műszaki ismeretek és szakembergárda rendelkezésre álljon. Hangsúlyt helyezünk továbbá a továbbképzésre és a társaság műszerparkjának folyamatos korszerűsitésére.

Bejelentkezés: +36 1 340 2378.

Információ: Kazi Zsolt, zsolt.kazi@hondanet.hu, +36305403728.

Szolgáltatásaink

  • garanciális és azon túli mechanikai javítások;
  • éves-kilométerfüggő szervizek, elektromos javítások, mérések;
  • motordiagnosztika;
  • klíma javítás, feltöltés;
  • lengéscsillapító és fékhatás mérés, futómű állítás;
  • műszaki vizsga;
  • téli/nyári kerekek cseréje és tárolása

Márkafüggetlen karosszéria javítás és fényezés

Teljes körű biztosítási ügyintézéssel vállaljuk a karambolos gépjárművek javítását. Javítóműhelyünk a legkorszerűbb berendezésekkel van felszerelve, amely lehetővé teszi az eredeti állapot szakszerű visszaállítását. Levesszük a terhet az Ön válláról!

Márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás

Típustól függetlenül várjuk személyautóját műszaki vizsgáztatása.

Alkatrész

Magyarország egyik legnagyobb gyári és nem gyári raktárkészletével rendelkező Honda márkakereskedéseként azon dolgozunk, hogy Önt a lehető leggyorsabban polcról kiszolgáljuk. Amennyiben éppen mégsincs készleten az Ön által keresett alkatrész, tartozék vagy kiegészítő, úgy azt rövid határidőn belül beszerezzük.

Hírek

Élménygazdag utazásra hívjuk blogunkon, a HondaNeten keresztül. Ne maradjon le kedvenc márkájának érdekességeiről! Olvassa a legfrissebbeket nálunk! www.hondanet.hu