Felhasználói feltételek

Használati feltételek

Van néhány szabály, amelyet oldalunk látogatóinak be kell tartaniuk az oldal használata során, ezért kérjük, gondosan olvassa el a jelen felhasználói feltételeket, különösen a joglemondó nyilatkozatokat és felelősségünk korlátozását, mivel a jelen oldal használatával Ön elfogadja a jelen felhasználói feltételeket. 

Rólunk:

A motor.honda.hu egy, a Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (Honda Hungary) (továbbiakban Honda) által működtetett weboldal. A Honda vállalat bejegyzésének országa: Magyarország, bejegyzésének cégjegyzékszáma: 13-17-000133, hivatalos székhelye: 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/b.

A jelen felhasználói feltételek és weboldalunk változásai:

A jelen felhasználói feltételeket bármikor felülvizsgálhatjuk a jelen weboldal módosításával. Kérjük, időről időre ellenőrizze a jelen weboldalt, hogy minden változásról értesüljön, mivel azok Önre is vonatkoznak.

Oldalunkat időről időre frissíthetjük, tartalmát pedig bármikor megváltoztathatjuk.

Az oldalunkhoz való hozzáférés:

Célunk, hogy biztosítsuk oldalunk hozzáférhetőségét a felhasználók számára, azonban nem tudjuk garantálni, hogy oldalunk vagy a rajta szereplő bármely tartalom mindig rendelkezésre áll majd vagy megszakítás nélkül elérhető lesz. Oldalunkat vagy annak bármely részét előzetes értesítés nélkül, bármikor felfüggeszthetjük, visszavonhatjuk, megszüntethetjük vagy módosíthatjuk, és nem vállaljuk a felelősséget Ön felé, ha bármely oknál fogva oldalunk bármikor vagy bármely időszakra elérhetetlenné válik. 

Szellemi tulajdonjogok:

Az oldalunk és az azon közzétett anyagok minden szellemi tulajdonjoga minket illet. Ezen alkotásokat szerzői jogi törvények és egyezmények védik világszerte, és minden ilyen jogot fenntartunk. 

Habár Ön kinyomtathat egy példányt és kivonatokat tölthet le a jelen weboldalról saját számítógépére a saját személyes használatára, előzetes írásos engedélyünk nélkül szigorúan tilos az oldaltartalom bármely részének, így a képek felhasználása is saját weboldalán és bármely egyéb nyilvános vagy kereskedelmi módon. Ez azt jelenti, hogy nem teheti közzé és nem terjesztheti oldalunk egyetlen részét sem, mindaddig, amíg erre hivatalosan jogosultságot nem szerez. A weboldalunkról letöltött vagy kinyomtatott anyagokat semmilyen módon nem módosíthatja, fejtheti vissza, szedheti szét, illetve egyéb módon sem alakíthatja át.

Elhelyezhet oldalunkra mutató hivatkozásokat, feltéve, ha ezt oly módon teszi, amely tisztességes, jogszerű, és nem árt jó hírnevünknek, illetve nem húz hasznot abból. Nem létesíthet hivatkozásokat oly módon, hogy bármely társulásra, jóváhagyásra vagy támogatásra utalnának a részünkről, miközben ilyen nem is létezik. 

Ellentétes határozat hiányában a jelen weboldalon használt minden védjegy a Honda vagy a Honda-csoportba tartozó vállalatok tulajdonát képezi.

Információkra történő hagyatkozás hiánya:

Habár megteszünk minden ésszerű erőfeszítést annak érdekében, hogy frissítsük az oldalunkon közzétett információkat, alkalomadtán előfordulhatnak tévedések. 

Nem teszünk olyan kijelentést, szavatosság- vagy garanciavállalást, akár kifejezett, akár hallgatólagos módon, hogy az oldalunkon közzétett tartalom pontos vagy naprakész.

Biztos lehet benne, hogy az ilyen hibákat azonnal orvosoljuk, amint értesülünk róluk, azonban erősen ajánljuk, hogy az árakkal és specifikációkkal kapcsolatos információkat minden esetben egyeztesse egy hivatalos Honda-márkakereskedővel is, mielőtt vásárlási döntését meghozná. A Honda nem vállalja a felelősséget, ha Ön nem ellenőrzi a fenti módon is az ilyen információkat.

Felelősségünk korlátozása:

A jelen feltételekben foglaltak közül semmi sem zárja ki vagy korlátozza felelősségünket az olyan halálesetekért vagy személyi sérülésért, amely esetek gondatlanságunk, csalás vagy félrevezetés miatt következtek be, illetve egyéb felelősségünket sem, amely a törvény alapján nem zárható ki vagy nem korlátozható. 

Habár megteszünk minden ésszerű erőfeszítést annak érdekében, hogy frissítsük az oldalunkon közzétett információkat, a jog által engedélyezett mértékben kizárunk minden feltételt, szavatosságot, kijelentést, amely az oldalunkra vagy az azon közzétett tartalomra vonatkozhat, akár kifejezett, akár hallgatólagos módon. 

Sem mi, sem pedig leányvállalataink vagy bárki, aki segítséget nyújtott a jelen oldalon közzétett anyagok és információk fejlesztésében, létrehozásában, gyártásában vagy szállításában, nem tehető felelőssé semmilyen kárért vagy veszteségért sem, amely az oldal Ön által történő használatából ered, vagy abból, hogy Ön képtelen használni az oldalt, vagy az oldalunkon megjelenített bármely tartalom Ön által történő használatából vagy az arra történő hagyatkozásból ered.

Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért sem, amelyet vírus vagy támadás vagy egyéb technológiailag káros anyag okozott, amely megfertőzheti az Ön számítógépes berendezését, számítógépes programjait, adatait vagy egyéb szabadalmazott anyagait a weboldalunk használata miatt. 

Az oldalunkra linkelt weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ezek használatából eredő bármely veszteségért vagy kárért sem vállalunk felelősséget. 

Alkalmazandó jog:

A jelen felhasználói feltételekre, azok tárgyára és kialakítására az angol jog az irányadó, és Anglia és Wales bíróságainak kizárólagos illetékessége vonatkozik rájuk.