Rólunk

Az alapítók  hosszú, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az autóipar és járműipar  különböző területein, és az autó- és motorkerékpár versenyek világában.

A  nyolcvanas évek végén a BMW magyarországi importjának és beszerzésének menedzselését  végezték, majd 1990 elején létrehozták a Royal Motort (Horváth&Tsa. Kft.),  amely lehetőséget kapott a HONDA márka bevezetésére a magyar piacon. A  vállalkozás lett a Honda autók importőre és megkezdte az országos  márkakereskedői hálózat kiépítését.

1994-ben a HONDA gyár vette át az importőri  tevékenységet, létrejött a Honda Hungary, és ugyanekkor az alapítók létrehozták  márkakereskedésüket, az RM-Royal Motor Kft.-t.

Évek múlva, 2003-ban a cég egy szomszédos új telephelyre költözött, ahol egy, a HONDA nemzetközi sztenderdjének megfelelő infrastruktúra jött létre. Számos sikeres évet tudva maga mögött, a cég ma is az ország egyik vezető  márkakereskedése, mely a jól képzett munkatársak munkájának köszönhetően a legnagyobb és kitartó ügyfélkörrel rendelkezik az országban.

Számít, kit választ!

A Royal Motor elsőként kezdte meg a Honda autók forgalmazását Magyarországon. Már a kezdetektől fogva azt vallottuk, minőséget kínálni szép dolog, azonban meggyőződésünk, hogy ügyfeleink igenis igényt tartanak a minőségi szolgáltatásokra is. Éppen ezért különös figyelmet fordítunk minden vendégünkre, hogy csak elégedett látogató távozhasson tőlünk.

A magas színvonalat az 1990 óta szinte változatlan csapat, az állandó értékesítési és szerelői gárda garantálja, akik a rendszeres, külföldi szakmai továbbképzések mellett versenyeken is bizonyítják képességeiket. Büszkék vagyunk, hogy mi jelentjük a mércét a HONDA japán küldöttségének Magyarországon!

A tulajdonosok az alábbi alapelvek szerint kívánják működtetni vállalkozásukat:

  • Azonosulás a HONDA filozófiával és a márka imázsának ápolása
  • A vevőelégedettség szintjének megtartása és a vevők felé irányuló figyelemnek biztosítása a napi gyakorlatban