KÖNNYED VONALAK,
DINAMIKUS
MEGJELENÉS

A Honda Hybrid Performance rendszerrel ellátott új CR-V a fényszórótól a hátsó lámpáig aerodinamikailag kialakított. Egy gyönyörűen kidolgozott és korszerű SUV fejlett meghajtással.

BELSŐ TÉR

Az ajtót kinyitva hibátlan luxus fogadja.

Amint beül, azonnal észre fogja venni a CR-V egyedülállóan tágas terét és kényelmét. Nem kell mást tennie, csak halkan elslisszani, és élvezni a vezetést.

Kézre esnek
Könnyedén átlapozhatja a Vezetői Információs Kijelzőt a kormánykeréken lévő, hüvelykujjal is könnyedén kezelhető konzol vagy hangvezérlés segítségével, hogy a számos különböző funkció közül válasszon: SMS és e-mail megjelenítése, audio információk, telefonos kapcsolatok és még a gépkocsival kapcsolatos karbantartási információk is.

MEGHATÁROZÓ VONALAK

Hibridet vezetni sosem volt még ennyire jó érzés, és sosem volt ilyen látványos.

Az ötödik generációs Honda CR-V-nek jól felismerhető formája van: az áramvonalas egyszerűség, amelyet úgy alakítottak ki, hogy egyszerre legyen elegáns és funkcionális. A kialakítás szabályozza a kocsitest alatti légáramlást is, ami segíti az üzemanyag-takarékosságot, valamint csökkenti a légellenállást és a zajszintet. A funkciókon túl az általános hatás az, hogy a Honda CR-V Hybrid magára vonja figyelmet, bárhová megy is.

Kéz nélkül működtethető csomagtérajtó
A hátsó elektromos csomagtérajtó beprogramozható úgy, hogy a kívánt magasságban megálljon. Ez akkor ideális, ha sietve kell kinyitnia, és a parkolóban vagy garázsban alacsony a mennyezet. Ha mindkét keze tele van, a csomagtérajtót kinyithatja úgy is, hogy egyszerűen elhúzza a lábát a hátsó lökhárító alatt – szépen és könnyedén.

MARADJON KAPCSOLATBAN

A Honda CONNECT egy infotainment rendszer, amely lehetőséget ad arra, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami az Ön számára fontos.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a 7 colos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat SMS-eket stb.

Még több kapcsolat
A gyárilag telepített AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjait és hírcsatornáit.

VIGYE EL EGY KÖRRE

Vigye el egy próbakörre az új Honda CR-V Hybridet.

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

ISMERJE MEG A TÉNYEKET

Tudjon meg többet az új Honda CR-V Hybridről.

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE