CR-V Hybrid

ÚJ HIBRIDTELJESÍTMÉNY

KÉT- ÉS ÖSSZKERÉK-

hajtás

OPTIMÁLIS HATÉKONYSÁG

3 menetüzemmóddal

A hibrid érzése

A fejlett technika révén a világ legnépszerűbb SUV-je sportos teljesítményt nyújt, és alacsony a károsanyag-kibocsátása.

Ismerje meg a hibrid technikát

Újabb mérföldkő a Honda CR-V történetében.

Az i-MMD (intelligens Multi-Mode Drive) technika kivételes teljesítményt nyújt kiemelkedő hatásfok mellett. Egy teljesen új kocsiszekrény körül kialakított aerodinamikus formájának köszönhetően ez az 5. generációs CR-V igazán a vezetők álmait megvalósító SUV. Amint beszáll, luxusminőségű, kifinomult belteret élvezhet, amelyben ugyanúgy jelen vannak a legújabb vezetést segítő funkciók, a tájékoztató és utasszórakoztató rendszer, mint a kényelem, a tér és a sokoldalúság, amelyről a CR-V híres.

A hajtásrendszerek összehasonlítása

A Honda CR-V többféle motorral és erőátvitellel kapható – többek közt egy új 1.5 VTEC TURBO motorral –, amelyek mindegyikére jellemző a kiváló teljesítmény.

A benzinmotoros Honda CR-V Fejlett, üzemanyag-takarékos 1.5 VTEC TURBO benzinmotor 6 fokozatú manuális vagy CVT automatikus váltóval. (A manuális váltós változat 173 LE teljesítmény és 220 Nm nyomaték leadására képes, míg a CVT váltós változat esetében ezek az értékek: 193 LE és 243 Nm.) Választhat első- vagy összkerékhajtású és akár hétüléses kialakítású változatot is.
A Honda CR-V Hybrid A 2,0 literes, Atkinson-ciklusú benzinmotort, mely két villanymotorral működik együtt – egy hajtó és egy áramfejlesztő villanymotorral –, egy intelligens Multi-Mode Drive (i-MMD) rendszer vezérli, mely 3 menetüzemmódot kínál: Hybrid, Engine és EV Drive. Elsőkerékhajtású és összkerékhajtású változatban is kapható.

Az Ön CR-V Hybridje

Vigye bele személyiségét!

Számtalan módja van annak, hogy a CR-V Hybridet még inkább a saját képére formálja. Választhat az egyedi termékek széles kínálatából, vagy döntsön egy adott célra tervezett tartozékcsomag mellett. Gépkocsiját olyan személyes vonásokkal ruházhatja fel, amelyektől az igazán a sajátjává válik.

ISMERJE MEG A KIEGÉSZÍTŐKET

A LEGJOBB EREDMÉNY A BIZTONSÁGÉRT

Az új CR-V a maximális, 5 csillagos értékelést érte el az Euro NCAP legújabb biztonsági tesztjein.

Minden tevékenységünk alapja elkötelezettségünk a biztonság iránt, és a biztonságos autó ugyanannyira fontos, mint az élmény, amelyet vezetés közben átél. Az új CR-V innovatív formaterve, valamint az aktív biztonsági és vezetéssegítő technológiák csomagja, a Honda Sensing™ együtt a biztonsági technológiák legátfogóbb kombinációját biztosítják a kategóriában.

További információk a Honda Sensing csomagról

Az új Honda CR-V csatlakozik az Euro NCAP által tesztelt többi Hondához: a Jazz, a HR-V és a Civic is a maximális, 5 csillagos értékelést kapta az Euro NCAP szervezettől.

Vigye el egy körre

Vigye el egy próbakörre az új Honda CR-V Hybridet.

Jelentkezés tesztvezetésre

Ismerje meg a tényeket

Tudjon meg többet az új Honda CR-V Hybridről.

Prospektus letöltése

Látogasson el hozzánk

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

Márkakereskedésünk