AZ e:HEV HIBRID
TERMÉKCSALÁD

Elkötelezettek vagyunk az elektromos autókra való
áttérés mellett, és minden bevezetett hibriddel egy
lépéssel közelebb kerülünk az alacsony szén-dioxid-
kibocsátású társadalom álmához.

Nem kell csatlakoztatni

Minden hibridünk öntöltő, így Önnek nem kell a töltéssel bajlódnia, és az útvonala sem függ a töltőállomásoktól – az autó vezetés közben termeli az energiát.

A károsanyag-kibocsátás csökkentése

A hibrid járművek komoly segítséget jelentenek álmunk, az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításában. A károsanyag-kibocsátás csökkentésével elérhetjük, hogy mindenki szabadabban lélegezhessen.

Kisebb fogyasztás

A fejlett hibrid technológia, amelyet hatékony benzinmotorjainkkal együtt fejlesztettünk ki, gazdaságossá és szórakoztatóvá teszi a hibridek vezetését.

A vezetés élménye

Reakciókész, zökkenőmentes és hatékony – a kiemelkedően fejlett e:HEV hibrid hajtáslánc zsigerig hatoló, zavartalan vezetési élményt nyújt.

Generátor és hajtómotorok

Az erőteljes és kompakt hajtómotor lenyűgöző gyorsulást biztosít elinduláskor, míg a generátor elektromos áramot fejleszt az akkumulátor töltéséhez, ha az autót benzines vezetési módban használja. Így amikor Ön vezet, az akkumulátor folyamatosan töltődik.

Atkinson-ciklusú VTEC benzinmotor

Ez a különleges tervezésű motor csak akkor kapcsol be, ha szükséges, például az akkumulátor töltéséhez és a kerekek meghajtásához utazósebességnél. Így az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás egyaránt alacsony marad.

Lítium-ion akkumulátor

A Honda legújabb akkumulátorai könnyebbek és több áramot tárolnak, így kiemelkedő hatékonyságot és megbízhatóságot kínálnak. A nyugodtabb közlekedés érdekében pedig speciális, a túlmelegedés megelőzésére alkalmas léghűtéses rendszereket is kínálunk és az autóra 5 év vagy 100 000 km futásteljesítményig garanciát vállalunk (amelyiket hamarabb eléri).

Motorral összekapcsolt tengelykapcsoló

Az innovatív, motorhoz kapcsolódó tengelykapcsolónak köszönhetően a jármű gördülékenyen vált a villanymotor és a benzinmotor között. Ezzel ráadásul a motor képes tölteni az akkumulátort, és közben energiát biztosít a hajtott kerekeknek.

PCU (teljesítményszabályozó egység)

Gyorsuláskor a vezérlőegység elektromos energiát küld a motoroknak, amelyek azonnal leadják a szükséges teljesítményt. Fékezéskor a rendszer elektromos árammá alakítja és az akkumulátorba vezeti a fékezési energiát, amely így nem vész el. Ez nemcsak a fékbetétek kopását, hanem a költségeket is csökkenti.

Honda HR-V

Az új hibrid SUV modellünk

A vadonatúj HR-V-ben a sportkupék stílusa a kategória legtágasabb és legjobb minőségű beltérével egyesült, az innovatív e:HEV technológia pedig gondoskodik az energikus vezetési élményről. A HR-V-vel hatalmast lépést teszünk távlati céljaink megvalósítása felé: álmunk, hogy minden autónk elektrifizált legyen, és károsanyag-kibocsátástól mentes világban élhessünk.

FEDEZZE FEL A HR-V MODELLT

Honda CR-V

A hibrid vezetés élménye

A Honda CR-V, legnagyobb hibrid SUV autónk közvetlen és dinamikus vezetési élményt kínál az e:HEV hajtásláncnak köszönhetően. Ráadásul a CR-V tágas belső tere különleges, sportos megjelenéssel párosul, így Ön és utasai egyaránt élvezni fogják az utazást.

FEDEZZE FEL A CR-V MODELLT

Honda Jazz

Zsigerig hatoló teljesítmény

A Honda Jazz az e:HEV hajtásláncnak köszönhetően könnyed vezetési élményt kínál. Ez az elegáns és hatékony, kategóriájában kiemelkedő, tágas belső térrel hódító hibrid nagyszerűen ötvözi a sokoldalú használhatóságot az élvezetes vezetéssel.

FEDEZZE FEL A HONDA JAZZ MODELLT

Honda Jazz Crosstar

Élményre hangolt hibrid

A Honda Jazzhez hasonlóan az e:HEV hajtáslánc itt is dinamikus teljesítményleadást és izgalmas vezetési élményt kínál. A különbség: a crossover stílusú hibrid Jazz Crosstar egyedi, erőteljes karaktere.

FEDEZZE FEL A JAZZ CROSSTAR MODELLT

A hibrid bemutatása

Ha szeretne többet megtudni az öntöltő és a plug-in hibridekről, valamint arról, hogyan kímélik a környezetet ezek az autók, kattintson az alábbi gombra.

TUDJON MEG TÖBBET