A 10 legjobb autó közt az új Civic és Jazz

A Honda Civic és Fit (nálunk Jazz) felkerült a KBB.com top 10-es listájára. Ezen modellek bizonyultak a legjobb vételnek a 18 ezer dollár alatti ársávban. A Honda az egyedüli márkaként büszkélkedhet kettős sikerrel.

A KBB.com szerkesztői tágas, kényelmes, élvezetes vezetést nyújtó, hatékony, kellően felszerelt és letisztult stílusú autókat jelöltek győzelemre. A Civic kifinomultságát, megbízhatóságát és hírnevét külön kiemelték, amely tulajdonságok tipikusan a Honda márkára jellemzők.

A Fit esetében a tágas és jól variálható hátsó üléssor, valamint a nagy csomagtartó jelentette az egyedi vonásokat, amely igen változatos utas/csomagkombinációkat tesz lehetővé.

A 10 Legvagányabb Autó 18 ezer dollár alatt a legtöbb résztvevőt tömöríti a KBB.com értékelési sorozatában. A 10 legjobb modell kiválasztásakor a legfontosabb szempont közé tartozik az élvezetes vezetés, a birtoklás öröme, valamint a nagyon szubjektív vagánysági faktor.

A Hondáról

A Honda megbízható, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál fejlett balesetmegelőző rendszereivel együtt több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic és az Accord személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 34 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.