EGYSZERŰ, LETISZTULT ÉS MODERN

A jövő autójának tervezése során a múltba tekintettünk. A Honda e formaterve a legelső Honda Civicre emlékeztet: retró dizájnját egyszerű, letisztult felületek teszik érdekessé.

A tökéletes forma

Amikor az ötletek találkoznak.

A Honda e megalkotása során mindent megkérdőjeleztünk: Használhatunk különböző fényszórókat és hátsó lámpákat? Hová kerüljenek az irányjelző lámpák? Hogyan lehet még jobb az aerodinamika? Ez az egyedülálló autó úgy született, hogy megválaszoltuk ezeket a kérdéseket, és megkerestük a lehető legtökéletesebb formát. Szórakoztató vezetési élmény, kiemelkedő biztonság és vonzó megjelenés: a Honda e a modern értékek megtestesítője, és a jövő autóvezetési élményének hírnöke.

Minden egyben

Az egységes dizájn kulcsa az integráció.

Elülső fényszórók, radar, többfunkciós kamera – egyetlen panelen. Az egységes megjelenés nevében hasonlóképpen hátul is egy helyre kerültek ezek az elemek. A 17 colos könnyűfém felnikhez speciális kialakítású fedőelem tartozik, amely megvédi őket a portól, így a Honda e hosszabb ideig képes megőrizni tiszta megjelenését.

A Honda e Melange szövetből készült ülései gondoskodnak az összes utas kényelméről.

Utazás az űrben

A város túlterhelt és zsúfolt, a Honda e ennek tökéletes ellentéte.

A Honda e tágas belső terébe belépve, azonnal megfeledkezhet a külvilág nyüzsgéséről. Ez a lounge-okra emlékeztető, nyugodt és derűs környezet levegős és világos kialakítással nyűgözi le az utazót.

A lounge-okra emlékeztető belső kialakítás teszi tökéletessé az autó megjelenését.

Bőséges mozgástér

Nincs középső konzol, így a tér még nagyobbnak tűnik. Foglaljon helyet a kényelmes ülésben, és pillantson végig a teljes szélességű műszerfalon: olyan érzés, mintha űrutazásra indulna.

Utaskényelem

A Honda e megtévesztően tágas belső teret kapott, amely mindenki számára megfelelő. A hátsó üléstér bőséges lábteret nyújt az utasoknak: a kis méretű autók kategóriájában ez az egyik legtágasabb autó.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Friss információk és egyebek.

Érdeklődés jelzése